Najlepše godine samo što su počele. Sve što je potrebno da uradite jeste da promenite vašu dnevnu rutinu sa ciljem da se osećate predivno, da imate svežu, lepu i podmlađenu kožu lica i posle 40. godine.

  1. Otklonite nadutost ispod oka

Nadutost ispod oka javlja se kao rezultat smanjene cirkulacije krvi – prirodna pojava koja dolazi sa godinama. Zato je potrebno da nađete odgovarajuću kremu koju ćete koristiti.

  1. Oblikujte vaše obrve

Sa godinama vaše obrve prirodno postaju tanje. Da biste izgledali mlađe, popunite malo uglove obrva, senkom ili olovkom za obrve.

  1. Koristite maske za lice

Maske za lice imaju mnoge prednosti, bez obzira na tip vaše kože. Koristite odgovarajuću masku za lice kako biste smirili, osvežili i podmladili vašu kožu. Neka maska za lice postane deo vaše rutine.

  1. Hidrirajte vašu kožu

Sa godinama koža gubi potrebnu vlažnost, zato je potrebno redovno hidrirati kožu. Isto tako, možete koristiti šminku koja sadrži vitamine A i C.

  1. Zaštitite vašu kožu

Potrebno je izbegavati štetne sunčeve zrake, zato pre izlaganja sunčevim zracima nanesite zaštitnu kremu sa faktorom 30 ili više. Ukoliko konzumirate cigarete, najbolje je da ih u potpunosti izbacite, one su najveći neprijatelj vašoj koži. Isto tako, potrebno je izbegavati umivanje toplom vodom, kako biste održali vlažnost kože.

Nakon 40. godine vašoj koži potrebna je posebna nega. Pored pravine zaštite kože, potrebno je koristiti prave proizvode koji će dati najbolje rezultate.


Za pravilnu negu kože preporučujemo vam revolucionarnu anti age masku SLC PureSkin Multipeptide Mask koja će u potpunosti istaći vašu lepotu.