Ukoliko ste ljubitelj kafe, verovatno ćete želeti da probate ovu ukusnu kafu, za koju mnogi konzumenti kažu da ima magično dejstvo. Kombinacija kafe Arabike sa korom gorke pomorandže, doprinosi bržem osećaju sitosti, dok je biljke Garsinija glavni sastojak za regulisnje težine i odličan antioksidans.

SLC kafa je zamena za sve sve druge kafe, u procesu regulisanja telesne težine.

Kofein u kafi poboljšava:
1. Koncentarciju
2. Budnost
3. Pažnju
4. Memoriju, i dugoročno pomaže da se spreči smanjenje kognitivnih sposobnosti.U stvari može pomoći da zadržite zdravu telesnu težinu i poboljša opšte zdravlje, jer štiti sluzokožu želuca i jača imuni sistem.

Pijem Slim Line kafu koja ima lep miris i ukus, da bih održala vitku liniju”- Sonja Velkovska


VIŠE O AKTIVNIM SASTOJCIMA:

Arabika u kombinaciji sa ekstraktom gorke pomorandže (Bitter orange) doprinosi zdravom i efikasnom regulisanje telesne težine. Produkti kore pomorandže sadrže hemijska jedinjenja: sinefrin i oktopamin,koji će efikasno ubrzati metabolizam i smanjiti apetit. Dobar stimulator centralnog nervnog sistema , kofein ubrzava i metabolizam, čime će smanjiti masti u telu i povećati fizičke preformanse.

Glavni sastojak koji će pomoći u regulisanju težine je Garsinija, koja kao što je i sam Doktor Oz u jednoj emisiji rekao, Sagorevač masti.Ova biljka je tajni prirodni sastojak za kojim se godinama tragalo, a koji pomaže u skidanju viška kilograma.

Garsinija, prema zdravstvenim ekspertima, smanjuje apetit a time i prekomerno unošenje hrane. Ljuska ploda je bogata sa Hidrocitričnom kiselinom i aktivnom komponentom – graciolom, i ima veliku koncentraciju antioksidanasa – pomagača zdravlja, koji se bore protiv slobodnih radikala-nusprodukata metabolizma. Sprečava taloženje masti preko sagorevanja masti i štednje ugljenih hidrata u slučaju mirovanja ili fizičke aktivnosti.


Čak i osobe sa idealnom težinom mogu da imaju korist od ove biljke.


U stvari može pomoći da zadržite zdravu telesnu težinu i poboljšate opšte zdravlje jer:

-štiti sluzokožu želuca

-jača imuni sistem

Ako ste već počeli da koristite neki od Slim Line proizvoda , slobodno dodajte i jednu kesicu SL kafe na dan, kao deo procesa regulisanja telesne težine.