SLC PureSkin Multi peptide Mask

Svi želimo da imamo lepu, podmlađenu, nežnu i sjajnu kožu na kojoj će nam zavideti mnogi. Ali, veoma često ne brinemo dovoljno o svojoj koži i ne negujemo je pravilno. Kada se pojave prve bore, postajemo tužni i ljuti. Često se osećamo bespomoćno i mislimo da su bore posledica prirodnog procesa starenja sa kojim se nikako ne možemo izboriti.

Šta ako grešite? Šta ako je moguće opet da imate lepu i podmlađenu kožu? Mi imamo idealno rešenje za vas, a to je SLC PureSkin Multi peptide Mask-a.

Proizvod koji je naučno najnapredniji u tehnologiji nege kože. Značajno izglađuje površinu kože i vizuelno smanjuje bore na licu. Promoviše proizvodnju kolagena, obnavlja i vraća mladalačku vitalnost kože.

 

Revolucionarna antieidž maska za negu lica – SLC PureSkin Multi peptide Mask, sadrži multipeptide i Hidrolizyzed Sclerotium Gum, u kombinaciji sa migdalinskom kiselinom i rastvorljivim vitaminom E. Ova maska za lepotu je formulisana za brisanje znakova oštećenja kože od starenja i pomaže u njenom obnavljanju da bi se dobio mladalački ten.

Poreklom iz Japana, svilenkasti vazdušasti filmski sloj sa izvrsnom teksturom i fine bioničke trake skladište veliku gustoću i koži daju svetlost i slobodu disanja.

Prednosti:

  • Značajno izglađuje površinu kože
  • Vizuelno smanjuje bore na licu
  • Obnavlja i vraća vitalnost i mladalački izgled koži
  • Revitalizira prirodni sjaj kože
  • Pomaže regeneraciju tkiva ćelija

Način upotrebe:

  1. Pažljivo očistite lice tonikom za čišćenje.
  2. Maska ima dva sloja, prvi stavite na lice, a drugi sloj odbacite. Prstima blago pritisnite masku da se postavi i uklopi na lice, prilagođavajući je obliku vaših očiju, nosa i usana.
  3. Opustite se 15 do 20 minuta sa maskom na licu.
  4. Uklonite masku s lica.
  5. Nakon uklanjanja maske preostali serum umasirajte na vrat i ruke. Nema potrebe za ispiranjem.

Savet:

Koristite masku kao redovni deo vašeg rituala za negu kože, jednom nedeljno ili onoliko često koliko vam se sviđa.

Koristite odmah nakon otvaranja.