Ovaj proizvod  bogat je efikasnim sastojcima koji pomažu u borbi protiv tvrdokornog celulita koji se teško skida.

SLC Beaty Body Anticellulite Cream formulisana  je za poboljšanje  mikrocirkulacije, uklanjanje  celulita ostavljajući efekat glatke kože. Aktivni sastojci  pomažu ubrzavanje  metabolizma, eliminaciju masnoća i toksina iz ćelija, kao i smanjenje obima na kritičnim regijama ( stomak, natkolenice…).

Aktivni sastojci ovog proizvoda doprinose:

-boljoj mikrocirkulaciji 
-glatkoj koži
-jačanju kapilara
-smanjenju otoka
-oblikovanju tela
-smanjenju  pojave celulita

Aktivni sastojci:

-Hidroksicitrična kiselina iz Garsinije-doprinosi smanjenju nivoa holesterola i smanjenju  proizvodnje masti u telu
-Čili ekstraktpodstiče cirkulaciju krvi, neguje kožu, smanjuje otoke na koži .
-Aloe Veradoprinosi sprečavanju oksidacije  i hrani svaku ćeliju organizma.Zbog visoke hranljive vrednosti i lekovitih svojstava, poznata je kao „kraljica lekovitih biljaka“, odavno se smatra eliksirom dugovečnosti.
-Đumbirbogat je antioksidansima, koji doprinose boljoj cirkulaciji i eliminisanju toksina iz organizma. Ovi antioksidansi  efikasno neutrališu slobodne radikale i na taj način štite kožu. Ceo proces doprinosi usporavanju procesa starenja kože i sprečava pojavu bora. Đumbir, isto tako, smiruje iritacije na koži.
-Kofein-efikasno sprečava stvaranje celulita, povećava  protok krvi i smanjuje taloženje potkožnih masnih naslaga, čineći kožu zategnutom.
-Ekstrakt hlorele-vezuje se za toksine u telu i pomaže njihovo eliminisanje prilikom procesa mršavljenja. Reguliše nivo holesterola i nivoa šećera u krvi. Pomaže smanjenju oksidativnog stresa u telu koji se javlja kao rezultat nepravilne ishrane, stresa i zagađenja.
-Pročišćena voda-pomaže eliminisanje toksina
-Biljni proteiniine kožu elastičnom, mekom i sjajnom.

Način upotrebe:

Posle tuširanja stavite malu količinu kreme na dlan, masirajte mesto sa koga želite da uklonite celulit oko 15 minuta u smeru kazaljke na satu , dok se krema ne apsorbuje u kožu. Za najbolje rezultate  koristite kremu ujutru i uveče 30 dana uzastopno.

Preporuka:
Za još bolji efekat i brže sagorevanje masti, umotajte plastičnom  folijom mesto na koje ste naneli naneli kremu, i ostavite da deluje 10-20 minuta.