NOVO
  1. Recept koji “resetuje” mozak
  2. TRI KORAKA ZA MANJE CELULITA
  3. 5 VOĆKI KOJE TREBA DA IZBEGAVATE AKO ŽELITE DA SMRŠATE
  4. U ZDRAVOM TELU ZDRAV DUH?
  5. Mali trikovi kao zamena za dijetu

O kompaniji

Slim Line Club doo Beograd, ovlašćeno  predstavništvo Slim Line Club-a za teritoriju Srbije, počelo je sa radom krajem 2010. godine. Slim Line Club je registrovana trgovačka marka u vlasništvu Slim Line Internacional doo Skoplje, Makedonija. Za kratak period Slim Line proizvodi stekli su poverenje kupaca u Srbiji, koji su svoje iskustvo nesebično delili i tako doprineli razvoju kompanije, koja je time učvrstila svoju poziciju među brojnim konkurentima.  Predstavništvo u Srbiji nalazi se u ulici Branka Krsmanovića 6 u Beogradu. Sve informacije o Slimline proizvodima možete dobiti lično u predstavništvu,  putem telefona 011 2414 706,  e-mail adrese: info.rs@slimline-club.com   i fb stranice Slim Line Club-Srbija.

Više od 100.000 zadovoljnih  korisnika uspelo je, uz  pomoć Slim Line proizvoda, da se izbori sa najučestalijim problemom današnjice, a to je gojaznost. Sa više od 500.000 ukupno prodatih proizvoda , kompanije Slim Line Club je postala lider na tržištu brojnih  proizvoda slične namene, a  za to mesto se izborila  bezbednim, efikasnim, i prirodnim proizvodima, koja ispunjavaju očekivanja i najzahtevnijih kupaca.

Izgubljeno je više od 2000 tona viška masnih naslaga

Istraživanja pokazuju da su proizvodi efikasni u 99% slučajeva. Suštinska stvar je odabir pravog proizvoda ili kombinacija proizvoda koja će zasigurno dovesti do rezultata.

Za one koji  žele da uz pomoć naših proizvoda izgube suvišne kilograme započeli smo onlajn platformu „SLIMMMOLOGY 90 day challenge“, svojevrsno takmičenje u mršavljenju putem mobilne aplikacije, a u cilju dodatne motivacije nagrađujemo najuspešnije učesnike. Program obuhvata  „online“ i „offline“  podršku, priručnik za ishranu sa receptima, planove vežbanja, sa ciljem da stvorimo jednu ogromnu i globalnu „online“ zajednicu preko koje će se učesnici međusobno motivisati, i osvojiti vredne nagrade.

Prisutni smo na svim značajnim sajmovima za žene ( Lady fair sajma 2011. i 2014.godine kao  i „Dodir Pariza“ 2017.godine u Beogradu), mada naši proizvodi podjednako dobro deluju i na muškarce

Slim Line Club – klub savršene linije!