NOVO
  1. Recept koji “resetuje” mozak
  2. TRI KORAKA ZA MANJE CELULITA
  3. 5 VOĆKI KOJE TREBA DA IZBEGAVATE AKO ŽELITE DA SMRŠATE
  4. U ZDRAVOM TELU ZDRAV DUH?
  5. Mali trikovi kao zamena za dijetu

O brendu

Brend Slim Line Club, osnovan u Makedoniji u septembru 2009. godine, prisutan je danas na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a SLC proizvodi se izvoze i u Veliku Britaniju , Bugarsku i Albaniju.

Slim Line kapsule, SLC Advance kapsule, Acai Berry kapsule, šejkovi, SLC čaj i SLC kafa za mršavljenje su osnovni proizvodi SLC Nutrition linije  po kojima je brend Slim Line Club  prepoznatljiv u regionu. Namenjeni su onima koji žele da svoju figuru dovedu do savršenstva, smanje ili održavaju telesnu težinu.

SLC proizvodi proizvedeni su u skladu sa najvišim standardima farmaceutske proizvodnje (GMP)  i visoko razvijenom  naučnom biotehnologijom. Slim Line proizvodi su bezbedni, klinički ispitani dijeteski suplementi koji su prošli sve kontrole Farmaceutskog fakulteta i Gradskog zavoda za javno zdravlje.

Prateći put vizije i misije u stvaranju visoko kvalitetnih proizvoda, SLC dijetetski suplementi za postizanje vitke figure stekli su široku lojalnost kupaca sa više od 500.000 prodatih proizvoda, pa nije ni čudo da su proizvodi izuzetno popularni među brojnim poznatim ličnostima iz javnog života.

Pored SLC proizvoda u ponudi imamo i Slimmmology online platformu, idealno rešenje za postizanje vitke linije i dobre fizičke forme, odnosno plan ishrane i vežbanja za 90 dana tokom kojih možete postići potpunu transformaciju i živeti boljim i kvalitetnijim životom, a pritom osvojiti i vredne nagrade.

Istraživanja pokazuju da su proizvodi efikasni u 99% slučajeva. Ono što je najbitnije, proizvodi su 100% prirodni, ispitani i registrovani od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Od 2016. godine u ponudi je i SLC luksuzna kozmetička linija  novih proizvoda za postizanje neverovatnih i momentalno vidljivih rezultata podmlađivanja i ulepšavanja koja je trend u Japanu i SAD-u, a koje još nema u Evropi i to:

  • proizvodi za čišćenje lica: SLC Pure Skin maska, SLC sapun, SLC Dead Sea Mask
  • anti age maska za podmlađivanje lica:  SLC Pure Skin Multipeptidna maska za lice
  • SLC anticelulit krema   i piling za telo SLC Cofee body scrub
  • krema za trenutno uklanjanje bora: SLC Eye lift cream
  • maskara za povećanje trepavica za 30 sekundi: SLC eyelash 3D