Slim Line Club je napravio Slimmmology lifestyle platformu namenjenu onima koji žele da postignu vitku figuru. Možete se prijaviti i započeti transformaciju svog tela kako biste postigli željenu figuru.

SLIMMMOLOGY je kompletna platforma namenjena svakome ko želi da dovede svoj izgled do top forme.
Bez razlike da li je vaš cilj da izgubite nekoliko kilograma, da budete fizički aktivniji ili potpuna transformacija, Slimmmology vam nudi sve što vam je potrebno kako biste postigli vaše ciljeve.

 1. Najveća transformacija za samo 90 dana
  Ukoliko sledite naše savete tokom 90 dana izazova, možete očekivati potpunu transformaciju u vašem životu. Bićete zdraviji, postići ćete željeni izgled i osećaćaete se lepše i zadovoljnije.
 2. Putovanje na Kanarska ostrva
  Učesnik koji ostvari najbolje rezultate, odnosno najbolju transformaciju osvojiće nagradu-putovanje na Tenerife za dvoje i 10 eura za svaki izgubljeni kilogram.
 3. Putovanje u Grčku za dvoje
  Učesnik koji ima najviše glasova i minimum 8kg manje osvojiće nagradu- 7 dnevni odmor u Grčkoj za dvoje i 10 eura za svaki izgubljeni kilogram.
 4. Nagrade- 10 eura za svaki izgubljeni kilogram, profesionalanu fotosesiju, medijsku promociju i besplatno članstvo u Slim Line Club-u.
 5. Možete se takmičiti individualno ili u timu
  90-dnevni Slimmmology izazov počinje sa vama, ali to ne znači da morate sami da se takmičite. Ukoliko želite podršku, možete dodati još jednog prijatelja i takmičiti se zajedno u timu , kako bi vam izazov bio uzbudljiviji.
 6. Plan ishrane i vežbi, online i offline podrška
  Svake nedelje dobijaćete online podršku i podršku našeg kluba u vidu besplatnih recepata i saveta, koji će vam pomoći da održite motivaciju tokom 90 dana! Svi učesnici Slimmmology izazova mogu besplatno preuzeti plan ishrane i vežbi.
 7. Saveti nutricionista i trenera
  Na našem sajtu www.slimmmology.com imate mogućnost da preuzmete savete najboljih nutricionista i trenera.
 8. Doprinos zajednici
  Doprinesite zajednici tako štp ćete postati uspešni i biti primer drugima. Motivišite, ohrabrujte i pokrenite druge da žive zdravijim i boljim životom.
 9. Druženje i zabava
  Slimmmology je jednostavan, efikasan i pre svega zabavan način da postignete vaše ciljeve. Kao učesnik imate mogućnost da upoznate druge učesnike i da steknete prijatelje sa kojima ćete razmenjivati iskustva.
 10. Besplatna aplikacija Slimmmology 90DayChallenge za vaš Android, iPhone i iPad
  Sada možete besplatno preuzeti mobilnu aplikaciju Slimmmology 90DayChallenge i prijaviti se za učestvovanje u Slimmmology izazovu kako biste započeli vašu priču 90 dana do cilja.